Yaşam

DESTEĞİNİZİ MAC VIVA GLAM MOVEMENT İLE GÖSTERİN

Her yıl olduğu gibi, M·A·C Viva Glam gününde, M·A·C seçilen tüm ruj satışlarından elde edilen tüm geliri, kadınlar ve kız çocukları için sağlıklı bir geleceği ve fırsat eşitliğini destekleyen kuruluşlara bağışlıyor. MAC’in 200’den fazla renk ve dokuya sahip rujları ile Viva Glam Hareketi’ne katılabilir ve bu organizasyonlara destek olabilirsiniz.

Dünyada yılın 365 günü eşit hakları destekleyen, farkındalığı artırmak, savunuculuğu teşvik etmek ve taban kuruluşlarına fayda sağlamak için ilk şirketlerden biri olarak MAC, VIVA GLAM Bağış Günü’nü her yıl 24 saatlik büyük bir etkinlikle bir sonraki seviyeye taşıyor. yıl.

MAC Viva Glam Day Of Giving’de o gün rastgele alacağınız bir rujla fırsat eşitsizliği yaşayan kadın ve kızların hayatlarına dokunabilir, yanlarında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Yüzlerce seçenek arasından en sevdiğiniz renkleri bile seçerek dünya çapında ses getirme gücüne sahip kuruşların faaliyetlerine katkıda bulunabilirsiniz. Gerçek bir pürüzsüzlük hareketinin içinde yer almak istiyorsanız 9 Haziran’da tüm MAC mağazalarından ve online kanallardan ruj alışverişine davetlisiniz.


MAC Viva Glam eserlerinin satış fiyatının %100’ü, sağlıklı bir geleceği ve herkes için eşit hakları savunan yerel kuruluşlara bağışlanmıştır. MAC Viva Glam rujları ve diğer seçkin rujları satın aldığınızda, satış fiyatının %100’ü kadınları ve kızları destekleyen yerel kuruluşlara, LGBTQIA+ topluluğuna ve HIV/AIDS ile yaşayan veya HIV/AIDS’ten etkilenen bireylere bağışlanır.

Aynı zamanda Haziran ayında MAC Viva Glam’in 29 yıllık başarısını taçlandırmak için ikonik MAC Viva Glam rujlarının I, II ve III renkleri de bugün satışta. MAC Viva Glam Kampanyası ise şimdiye kadar sadece ruj satarak dünya çapında 500 milyon doların üzerinde para topladı.

“Birçok insan için ruj bir üründen çok daha fazlasıdır. Özgüvenin gücünü kullanır, bir başkaldırıyı sembolize eder ve bazen dünyaya meydan okumak için bir zırh sağlar.” “Ama MAC’ta ruj gerçekten hayat değiştiren bir araçtır. MAC Viva Glam ruj, 1994’ten beri insanların hayatlarını canlandırıyor, destekliyor ve değiştiriyor. Her MAC rujunun bu kadar güçlü olduğunu hayal edebiliyor musunuz? MAC Viva Glam Day Of Giving, 200’den fazla tonu MAC Viva Glam rujlarının renklerine dönüştürüyor, böylece tüm ruj* satışlarından elde edilen her kuruş, bireyleri güçlendiren ve yaşamları iyileştiren kuruluşlara bağışlanacak.”

MAC Global Pazarlama Müdürü Aïda Moudachirous-Rébois, bu anlamlı hamle hakkında şunları söyledi: “Hayırseverlik her zaman MAC markasının kalbinde yer aldı ve son otuz yılda MAC Viva Glam ile kaydettiğimiz inanılmaz ilerlemelerden gurur duyuyoruz. Bu yıl ilk kez düzenlenen Viva Glam Bağış Günü, MAC’in herkesi ilk kez kutlayışı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu