Yaşam

Tuzak 5. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Tuzak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Acun Medya ve Fabrika İmal ortak imzası taşıyan Tuzak dizisi dün akşam yeni kısmıyla ekranlara geldi. Her Çarşamba akşamı yeni kısımlarıyla seyirci karşısına çıkan dizinin son kısmında neler yaşandığı büyük bir merak konusu oldu. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Tuzak son kısım tek kesim full izleme ekranı…

Tuzak son kısımda; ailesinin kan parası aldığını öğrenen Umut resmen yıkılmıştır. Bunun üstüne Yetenekli, beklenmedik bir itirafla karşısına gelir ve bu Umut’u tamamen sarsar.

Yaptığı şey karşısında hem planı tehlikeye attığını hem de Umut’a karşı ihanet ettiğini düşünen Uzman, vicdanıyla savaşmaya başlar. Umay ise hem İnanç’ın olayının ortaya çıkmasından korkması hem de ailesinin yaşadığı krizden etkilenmesiyle, plandan uzaklaşmaya başlar ve kendine ziyan verir.

Korkuları gün yüzüne çıkan Demir; cinayetleri gizlemesinde yardımcı olan eski savcı Halil ile hararetli bir görüşme yapar. Demir için “Yörükoğlu” evrakı tekrar gün yüzüne çıkacaktır.

Tuzak Geçtiğimiz Kısımda Neler Olmuştu?

Demir prestijini kurtarmaya çalışırken üstüne bir skandal daha kalması ile yıkılır. Artık prestijini bir kenara bırakarak mahpusa girmemenin yollarını araması gerekmektedir. Bu durumu çözmesi için Umut’a gider. Umut ve kardeşleri, Demir’in ruhsal olarak büsbütün altüst olup korkması ismine daha da büyük adımlar atma kararı alır. Demir’in kaybettiği vicdanını tekrar ortaya çıkartmak isteyen Umut, ona kaygılarını hatırlatarak resmen avucunun içine alır. Umut, ailesi ve kendi için hoş günlerin yaklaştığını düşünürken öğrendiği yeni sırlar, geçmişe dayalı bilgilerini silerek adeta yıkılmasını sağlar.

Tuzak 5. Kısım Tek Modül Full İzleme Ekranı

TUZAK SON KISIM TEK MODÜL FULL İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu