İş

Rail Vision, AI demiryolu teknolojisi için 5 milyon dolarlık ABD sözleşmesi imzaladı

RA’ANANA, İsrail – Rail Vision Ltd. (NASDAQ:RVSN), Kuzey Amerika’nın önde gelen demiryolu ve leasing hizmetleri şirketlerinden biriyle bir tedarik sözleşmesi imzaladı. Rail Vision’ın yapay zeka tabanlı Switch Yard Systems’ı satın almak için yapılan 5 milyon dolarlık anlaşma, şirketin ABD pazarına ilk önemli girişini işaret ediyor.

Sözleşmenin ilk aşaması 1 milyon dolar değerinde olup, müşterinin onayına bağlı olarak toplam 4 milyon dolar tutarında ek sipariş verilebilmektedir. Anlaşma ayrıca, başarılı bir şekilde yerine getirilmesi durumunda müşteriye Kuzey Amerika endüstriyel demiryollarının geçiş bölümünde özel haklar verecek olan satın alma kotalarını da öngörüyor.

Rail Vision CEO’su Shahar Hania, yeni iştirakten duyduğu gururu dile getirerek sistemin demiryolu alanlarında güvenliği ve verimliliği artırma becerisini vurguladı. Şirketin Şalt Sahası Sistemi, gelişmiş görüntü sensörleri, yapay zeka ve derin öğrenme teknolojilerini kullanarak 200 metreye kadar mesafedeki nesneleri tespit edip sınıflandırıyor ve çeşitli hava ve ışık koşullarında aktif olarak çalışıyor.

Sisteme gömülü Pathfinder teknolojisi, anahtar durumlarını tespit ederek bağlantının uzaktan yürütülmesine yardımcı olur. Ayrıca operasyonel ölü bölgeleri izleyerek güvenli vagon ilişkileri sağlar. Ayrıca uzaktaki operatörlere ve sürücülere gerçek zamanlı görsel ve işitsel uyarılar sağlayarak emniyetli ve emniyetli bir çalışma ortamını teşvik eder.

Rail Vision, yapay zeka tabanlı teknolojisiyle demiryolu güvenliği ve veriye dayalı pazarlarda devrim yaratmaya odaklanmıştır. Şirket, tren ekosistemindeki tüm paydaşlara değerli faydalar ve değer sağlarken küresel ölçekte demiryolu güvenliğini artırmayı hedefliyor. Ayrıca Rail Vision, teknolojisini otonom trenlerin hayata geçirilmesine yönelik bir adım olarak görüyor.

Bu sözleşme, yenilikçi çözümlerini sunmayı ve Kuzey Amerika pazarında varlığını sağlamayı hedefleyen Rail Vision için önemli bir genişleme anlamına geliyor. Haberde yer alan bilgiler Rail Vision Ltd.’ye ait olup, tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

InvestingPro İçgörüleri

RailVision Ltd. Yenilikçi AI tabanlı Switch Yard ile Kuzey Amerika pazarına stratejik bir giriş yapan WP Carey Inc.’in (NYSE: WPC) segmentteki emsallerinden biri olan etkileyici mali durumu ve tutarlı performansı dikkate değer. Sistemler. InvestingPro’dan alınan gerçek zamanlı verilere göre WP Carey Inc., 14,65 milyar dolarlık güçlü bir piyasa değerine ve 2023’ün üçüncü çeyreği itibarıyla son on iki ayda %22,15’lik sağlam bir gelir artışına sahip; bu da güçlü pazar güveni ve iş genişlemesine işaret ediyor. Şirketin %92,39 gibi yüksek bir brüt kar marjı olmasının yanı sıra, faiz artışı nedeniyle potansiyel değer düşüklüğüne işaret eden 0,43 PEG Oranı ile de öne çıkıyor.

InvestingPro Tips, analistlerin WP Carey’nin cari yılki satış büyümesi konusunda iyimser olduğunu ve şirketin bu yıl kârlı olacağını öngördüğünün altını çiziyor; yakın vadeli kazanç büyümesine kıyasla 18,48’lik düşük F/K oranı cazip bir değerlemeye işaret ediyor. Buna ek olarak, WP Carey 26 yıldır üst üste temettü ödemelerine devam ediyor ve mevcut temettü getirisi %5,13 olup, uzun vadeli yatırımcıları ödüllendiriyor. Bu tür finansal istikrar ve performans ölçümleri, Rail Vision gibi şirketler için genişlerken ve pazardaki konumlarını sağlamlaştırmaya çalışırken yol gösterici olabilir.

Yatırım kararlarını etkileyebilecek finansal ölçümleri ve stratejik bilgileri daha derinlemesine incelemek isteyenler için InvestingPro aboneliği şu anda %60’a varan indirimlerle özel bir Siber Pazartesi indiriminde. ProW345 Kupon kodunu kullanarak 2 yıllık InvestingPro+ aboneliğinizde %10 ek indirim alabilirsiniz. Bu abonelikle üyeler, bilinçli yatırım seçimleri yapmada paha biçilmez olabilecek kârlılık ve likiditeye ilişkin bilgiler de dahil olmak üzere çok sayıda ek InvestingPro İpuçlarına erişim kazanır.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu