Haber

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak gençleri ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı İlhan Durak, kafelerde vakit geçiren gençleri ziyaret etti.

Durak, gençlerle sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Çekilen fotoğrafları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli’nin fotoğraflarıyla çerçeveleterek gençlerin beğenisine sundu.

Amaçlarının gençleri ‘Türkiye Yüzyılı’na dahil etmek ve onları bu mücadelenin bir parçası haline getirmek olduğunu gazetecilere anlatan Durak, büyük Türkiye Cumhuriyeti’nin gençlerin omuzlarında yükseleceğini ifade etti.

Gençlerle seçimin öneminden bahsettiğini belirten Durak, “Bu seçimde atılan oyların ülkemizin istiklali, birliği ve milli mücadelesi için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Türk milletinin bu savaşı. yüzyıllardır devam ediyor ve edecek. değerlendirmesini yaptı.

Gençlerin Bahçeli ve Cumhurbaşkanı adayları Erdoğan’ın yanında olacaklarına inandıklarını kaydeden Durak, şöyle konuştu:

“Fotoğraflarını çekip, liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı Başkan adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarının yer aldığı ‘Türkiye’nin Yüzyılı’ yazılı çerçevelere koyuyoruz. Hatıra olacak ki onlar da yaşasınlar. Oradaydım’ deyin. Ve Allah’ın izniyle 28 Mayıs akşamı Türkiye’nin yeni asrını hep birlikte kutlayacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu