Haber

İrem Derici cinsel yönelim itirafıyla gündemi salladı

Harbiye konserlerine büyük yatırım yapan ve sahnesiyle adından söz ettiren İrem Derici, çarpıcı açıklamalarıyla yeniden dikkat çekti.

Atakan Işıktutan’la büyük aşkına son veren Derici, samimi itiraflarda bulundu.

“Çok çirkin bir kızdım”

İrem Derici, ilk aşkının lise hazırlık yıllarında olduğunu söyledi. “Çünkü ben çok büyük kompleksi olan bir kızdım. Ben çok çirkin bir kızdım. “Barbieler ortalıkta koştururken ben zekamla savaşmak zorunda kalan genç bir kızdım.”söz konusu.

Cinsel yönelimi değişti

Açıklamalarına devam eden İrem Derici, ilk aşkının daha sonra cinsel yönelimini değiştirdiğini söyleyerek bomba etkisi yarattı. İlk aşkının şu anda New York’ta olduğunu söyleyen Derici, evli ve iki çocuk babası olduğunu sözlerine ekledi.

Harbiye’deki özel şovu için 3 milyon TL harcadığını söylemesiyle adından söz ettiren İrem Derici, ünlü isimlere gönderme yaptı. İrem Derici, yatırım yapan ünlülere şöyle seslendi:

“Ben kraliçeyim”

“Hiçbir sorumluluğum yok. Ailem bana çok güzel bir hayat verdi. Yarın ya da yarından sonraki gün çocuk sahibi olacağıma dair bir gerilim yaşamıyorum. O yüzden bu kabalık ya da aptallık değil. Tam tersine Bu, son derece gururlu ve işine saygı duyan bir kişinin bu kadar para ve emek harcayarak yapacağı bir şey.” harcama. Hep 3 milyon derim ama işin şakası bu… Öldüğümde bugün 90’ları dinleyip eğleniyoruz. 2010’larda partiler olacak. Ve 2010’larda krallar ve kraliçeler olacak. Ben onlardan biriyim.

“Eğer çok cimriysen…”

Lütfen 10 arsa alıp 2 ev alıp bu sahneye para dökmeyin. Bunu tek başıma yaptığım bir duruma düştüm. Ya da dökemeyecek kadar cimriysen gel parasını ben ödeyeyim, sen de öde. Sahneye çıktığınızda bir dekorasyon görelim, bir hikayemiz olsun.”

sarkikaraagacajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu