Haber

Emre Belözoğlu hangi takımın teknik direktörlüğünü yapıyor? Emre Belözoğlu hangi takımın teknik direktörüdür?

Emre Belözoğlu Türk futbolunun değerli isimlerinden biri olarak futbol kariyerinin ardından teknik yönetim alanında da adından söz ettirdi. 28 Ekim 2020’de F.Bahçe’de başladığı sportif direktörlük görevi onu Türk futbolunda etkili bir konuma getirdi. Peki Emre Belözoğlu hangi takımın antrenörlüğünü yapıyor? Emre Belözoğlu hangi takımın teknik direktörüdür?

EMRE BELÖZOĞLU HANGİ TAKIMIN ANTRENÖRÜNÜ YAPIYOR?

Emre Belözoğlu’nun teknik direktörlük kariyeri, futbolculuk kariyerinin ardından F.Bahçe’de sportif direktör olarak başladı. 28 Ekim 2020 tarihinde ise Fenerbahce ile 1 yıllık sportif direktörlük anlaşması imzalayarak, F.Bahçe Futbol A Takımı’nın sportif direktörlüğü görevini üstlendi. Görev yaptığı süre boyunca F.Bahçe’nin sportif başarısı için çaba harcadı ve takımın performansını artırmaya çalıştı.

25 Mart 2021 tarihinde teknik direktör Erol Bulut ile yapılan karşılıklı anlaşma sonucunda Belözoğlu, F.Bahçe’nin geçici teknik direktörü olarak atandı. Ancak 1 Haziran 2021’de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında Emre Belözoğlu ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

Daha sonra 3 Ekim 2021’de Aykut Kocaman’ın ayrılmasının ardından İstanbul Başakşehir’e teknik direktör olarak atandı ve 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ancak 3 Eylül 2023’te Başakşehir ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdılar. Kendisi şu anda MKE Ankaragücü’nün teknik direktörlüğünü yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu