Teknoloji

Bu yılki Call of Duty oyunu, Modern Warfare 2’nin devamı niteliğinde olacak

 
Köklü aksiyon nişancılık serisi Call of Duty’nin yeni oyunu bu yıl çıkması planlanıyor. Bu planlar doğrultusunda çeşitli bilgiler ve detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu süreçte Bloomberg’den Jason Schreier’e göre Activision’ın yeni oyunu tam fiyatla çıkacak, bağımsız bir sürüm olacak ve devam oyunu olacak.
 
Yeni CoD oyununun MW 2’nin devamı olacağı bildiriliyor
 
 
 
Çeşitli açıklamalarla gündeme gelen Jason Schreier’e göre yeni CoD oyunu, Contemporary Warfare 2’den haritalar ve modlar içerecek. Ancak Schreier, bu durumun ve planların değişebileceğini belirtiyor.
 
Schreier, yeni oyun hakkında şunları söylüyor: “Yeni CoD oyunu, tam fiyattan satın alınabilecek bağımsız bir ürün olacak ve MW 2’den birden fazla mod içerecek. Sledgehammer liderliğinde Infinity Ward tarafından geliştirilen yeni oyun başlangıçta şu şekilde planlanmıştı: bir eklenti, ancak daha sonra eksiksiz ve bağımsız bir projeye dönüştü.”
 
Yeni oyun geliştirilme aşamasındayken geçtiğimiz yıl çıkış yapan Call of Duty Contemporary Warfare 2, seri tarihinin en hızlı satan oyunu oldu. Çıktığı ilk üç günde 800 milyon dolar kar eden oyun, 10 günde 1 milyar doları aştı. Daha önceki satış rekoru 2012 yılında çıkan Black Ops 2 tarafından kırılmıştı ve bu oyun sayesinde 15 günde 1 milyar dolar gelir elde edilmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu