Haber

Ankara’da FETÖ/PDY Operasyonu: 49 Şüpheliye Gözaltı Kararı

ANKARA’da, FETÖ/PDY’nin yeni yapılanması, devamsızlık yurtları ve geçmiş yıllardaki sınav usulsüzlüklerine ilişkin soruşturmalar kapsamında 49 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca FETÖ/PDY mensuplarının deşifre edilmesi amacıyla soruşturma yürütüldü. Bu kapsamda terör örgütünün mevcut yapılanmasına dahil olduğu anlaşılan daha önce kamu görevinden ihraç edilen 6 şüpheli ile terör örgütünün mevcut yapılanmasına dahil olduğu anlaşılan 6 şüpheli, sanık ve hükümlü olmak üzere toplam 37 şüpheli, sanık ve hükümlü hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Haklarında yürütülen soruşturma kapsamında arananlar, halktan ihraç edilerek örgütün gıyabi lojmanlarına yerleştirildi. .

?FETÖ/PDY’nin 2010-2011-2013 Kamu Personeli Seçme Sınavı usulsüzlüklerine karıştıkları gerekçesiyle etkili pişmanlık beyanları bulunan toplam 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince toplam 49 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

camlihemsin-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu