Haber

Yurtdışı Gıybet Kaynıyor! Rihanna’dan Barbara Palvin’e Haftaya Damga Vuran İsimler

Bildiğiniz gibi magazin gündemi çok hareketli, durmuyor denilebilecek bir yer. Ülkemizde yaşanan olaylar bir yana, denizaşırı ülkelerde gıybetlerin kaynaması olağandır. Evlendiği iddia edilen Rihanna’dan 5 yıllık erkek arkadaşıyla nihayet nişanlanan Barbara Palvin’e kadar pek çok olaya bu hafta tanık olduk.

O halde geçen hafta neler olduğuna birlikte bakalım!

1. Barbara Palvin ve Dylan Sprouse 5 yıl sonra nişanlandılar!

Kimyası ve sempatikliği ile gündemimizden hiç düşmüyor ve sürekli ‘Ne zaman evlenecekler?’ Düşündüğümüz ünlü çiftten güzel haber sonunda geldi. Her zaman nişanlandıklarına dair söylentiler çıksa da, Barbara Palvin bunu 19 Haziran’da doğruladı.

Artık rahat bir nefes alabiliriz.

2. HIMYM’in çapkın Barney’i Neil Patrick Harris, 50. yaş gününü büyük bir parti ile kutladı.

Partiye bir ünlü seli vardı ve tabii ki oldukça renkli anlar yaşandı! Her zamanki gibi 50. yaş gününü duygu yüklü bir ifadeyle kutlayan eşinin paylaşımını paylaşmamak haksızlık olur.

??

3. Friends ekibinden bir doğum günü kutlaması daha geldi! Monica, namı diğer Courtney Cox, 59 yaşına girdi.

Tabii ki doğum gününü kutlayan kutlama, grubun Rachel, Jennifer Aniston’ından geldi.

4. Çılgın hayranlarından bu kez nasibini alan isim Bebe Rexha oldu. Şarkı söyler söylemez telefonu yüzüne çarpan Rexha, son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.

5. Hayranlarının gazabına uğrayan diğer isim ise Ava Max. Sahnede tokat yedi!

Los Angeles’ta konser verdiği sırada sahneye atlayan hayranı Ava Max’e tokat attı. Max, daha sonraki ifadelerinde tokatın başını döndürdüğünü ve gözünün kaşıdığını belirtti.

Bu ünlülerden tam olarak ne istiyoruz?

6. Uzun süredir sessiz kalan Lady Gaga, gizemli ortadan kaybolmasının nedenini uzun bir paylaşımla açıkladı.

“Geçen yazdan beri yaratıcılığımı çok mahrem ve gizli bir şekilde yaşıyorum” sözleriyle açıklama yapan Gaga, hayranlarına da güzel bir haber verdi.

Chromatica Topu“Kedi” adlı konser sinemasının hem yazarı hem de yönetmeni olduğunu ve çok yakında seyirciyle buluşacağını duyurdu!

Meraklısı için paylaşımı buraya bırakalım.

7. Attığı adımlarla dilimize düşmeyen Meghan Markle, 18 milyon sterlin değerindeki podcast’ler için sahte röportajlar vermekle suçlandı!

Meghan Markle’ın podcast programı Archetypes’teki bazı röportajları taklit ettiği iddia edildi. Program ekibinin konuklarla röportaj yaptığı ve ardından bölümlerde kendi seslerini montajlattığı söylendi.

ASAP Rocky’den Babalar Günü’nde içimizi eriten bir paylaşım geldi.

Rihanna’dan ikinci çocuğunu bekleyen ASAP Rocky’nin ‘Her gün Babalar Günü’ notuyla yaptığı paylaşım kısa sürede milyonlarca kişi tarafından beğenildi.

Gönderideki diğer fotoğrafları görmek isteyenler burada:

9. Rihanna ve ASAP Rocky’den bahsetmişken, çift hakkında çıkan evlilik dedikodularından bahsetmeden geçemeyeceğiz!

ASAP, her zamanki gibi konserinde Rihanna’ya bir müzik parçası ithaf etti. Ama bu sefer bir şey farklıydı.

ASAP Rocky, Rihanna’ya ‘güzel karım’ diye hitap etti! Rihanna’nın bu jeste hafif bir gülümsemeyle karşılık verdiği görüldü. Elbette hayranların dikkatinden kaçmayan bu detayın, çiftin evliliklerini ilk kez duyurduğu tarih olduğu düşünülüyor.

Neyse, biz buna yakında koku diyoruz!

10. Zendaya’nın başrolde yer aldığı Challengers filminin fragmanı doğal olarak büyük ses getirdi.

Zendaya ve Tom Holland’ın ilgisini bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz. İkili Örümcek Adam sinemasında birlikte oynadıktan sonra önemli bir ilişkiye adım attı. Zendaya’nın yeni filmindeki rolü birçok yabancıyı şaşırttı diyebiliriz…

11. Louis Tomlinson’ın konseri sırasında ceviz büyüklüğünde dolu yaklaşık 100 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Eski One Direction üyesi Louis Tomlinson’ın Red Rocks Amphitheatre’daki konserine şiddetli dolu yağdı. Doludan yaklaşık 100 kişi etkilenirken, diğerleri hastaneye kaldırıldı.

Yardım ekiplerinin yaptığı paylaşımda yaralıların olduğu doğrulandı.

12. Geçtiğimiz hafta düzenlenen Netflix etkinliğine iki isim damgasını vurdu: Chris Hemsworth ve Arnold Schwarzenegger!

İki ünlü oyuncu daha önce hiç tanışmadıklarını ve bunun büyük bir hata olduğunu söyledi! Ayrıca ikili taptıkları paylaşımda etkinlik öncesi birlikte spor yaptıklarını doğruladı…

13. Kourtney Kardashian, eşi Travis Scott’ın konserinde açtığı pankartla hamile olduğunu duyurdu!

Attıkları her adımda gündeme gelen Kardashian’lar çok konuşulacak bir atakla gündeme geldi. Geçen yıl dünyaevine giren Kourtney, eşi Travis Scott’a hamile olduğunu kendi konserinde hem eşine hem de tüm dünyaya duyurmuştu.

14. Yabancı dergilerin en sevilen ve ayrılmaz isimleri Taylor Swift ve Gigi Hadid ‘kızlar gecesi’ düzenlediler.

Bu ikiliyi yakından takip edenler bilirler ki onları sürekli bir arada görüyoruz. Bu sefer hayranların gözünden kaçmayan detay ise oldukça uyumlu giyinmiş olmaları oldu!

15. Billie Eilish, hayranlarına unutulmaz bir Paris gecesi yaşattı.

Kâr amacı gütmeyen Global Citizen tarafından düzenlenen İklim Zirvesi kapsamında 40 farklı ülkeden ünlü isim sahne aldı. Eyfel Kulesi’nin romantik ışıkları altında gerçekleştirilen konserlerde müzikler söylendi, küresel iklim krizine davetiyeler çıkarıldı.

Bakalım önümüzdeki hafta bizi hangi olaylar bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu