Haber

Neden bu akşam Kızılcık Şerbeti yok? 14 Nisan Kızılcık Şerbeti bugün var mı yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman, saat kaç?

Kızılcık Şerbeti Dizi yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kızılcık Şerbeti’nin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı ise dizi izleyicileri tarafından merak ediliyor. Bu akşam Kızılcık Şerbeti dizisi var mı? Pekala, neden bu akşam Kızılcık Şerbeti yok? 14 Nisan Kızılcık Şerbeti bugün var mı yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölümü ne zaman, saat kaç? Detaylar burada…

TAÇ ŞERBETİNİN YAYIN YASAĞI NEDİR?

RTÜK’ün düğün sahnesi nedeniyle 5 hafta ara verdiği ve 1.5 milyon TL para cezası verdiği Kızılcık Şerbeti’nde yeni bir gelişme daha oldu. Show TV’nin avukatlarının itirazını değerlendiren mahkeme, RTÜK’ten savunma istedi. Uzun süren karar sürecinin ardından dizi bu akşam ekrana gelecek. Mahkeme yürütmeyi durdurdu ve RTÜK’ten savunma istedi.

TAÇ ŞERBE NEDEN BU AKŞAM MEVCUT OLMUYOR?

Kızılcık Şerbeti oyuncularından Barış Kılıç, dizinin bu akşam yayınlanmayacağını Instagram hesabından duyurdu. Kılıç, yayının durdurulması kararı saat 17.00 sıralarında geldi. İtiraz hakkımız bile yoktu.”

haber-mudurnu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu