Haber

Meral Akşener: İYİ Parti’nin iktidara gelmesi için başbakan olmayı seçtim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bana ‘Başbakan Meral’ diyorsunuz. Doğru, ben başbakanlığı hedef seçtim. Niye seçtim, İYİ Parti’yi iktidara getirdim” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen bayram kahvaltısına katıldı. Kahvaltının ardından 28.Tur ÂLÂ Partisi Ankara milletvekilleri sahneye davet edilerek programda tanıtıldı. Program çerçevesinde bir konuşma yapan Akşener, gündeme ve 14 Mayıs seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunarak, ziyafet sofrasında yaşanan olaydan memnun kaldığını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Ortak Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 14 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanı olacağına inandığını ifade eden Akşener, “İYİ Parti birinci parti olursa, Milletvekilleri çok, irade ve büyük çoğunluk burada olacak.Bana ‘Başbakan Meral’ dersiniz.Doğrudur ben başbakan olmayı hedef olarak seçtim.Niye İYİ Parti gelsin diye seçtim? İktidara.Yoksa şahsımla ilgili bir şey yok.Ama şu var ki ben onunla pazarlık ederek, onunla pazarlık ederek, ona yalvararak başbakan olamam.Benim tabiatım buna karşıdır.Onun için başbakan olacağız. birinci şahıs ki sizin bileğinizin hakkıyla, kendi bileğimin hakkıyla çalışarak, her bir vatandaşımın kapısına girip onu ikna ederek başbakan olayım.”

Programa İYİ Parti lideri Akşener’in yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, GÜZEL Parti Milletvekilleri ve 28. Dönem YETERLİ Partisi Ankara milletvekili adayları katıldı. – ANKARA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu