Ekonomi

Mars Hava ve Deniz Kargo Uluslararası Fuarlara Damgasını Vurdu

İstanbul Ticaret Odası’nın milli katılım organizasyonuyla Köln Anuga Uluslararası Gıda Fuarı ve Automechanika Dubai fuarlarına katılan 383 Türk markası, fuar faaliyetlerinde Mars’ı tercih etti. Markaları Türkiye’den uluslararası fuarlara taşıyan Mars, müşterilerine anahtar teslim hizmet sundu.
7-11 Ekim tarihleri ​​arasında Köln’de düzenlenen Anuga Uluslararası Beslenme Fuarı’na Türkiye’den 287 firma katıldı; 2-4 Ekim tarihleri ​​arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen Automechanika Dubai’ye 96 firma katıldı. Markaların nakliye, depolama, elleçleme, uluslararası gümrük süreçleri ve stand teslim hizmetleri Mars Fuar ve Etkinlik Lojistiği Departmanı tarafından sağlandı.

Mars Fuar ve Etkinlik Lojistiği Müdürü Namık Keleş, katılımcıların bu tür fuarları markalarını dünyaya tanıtmak için çok değerli bir fırsat olarak gördüklerini belirtti. Sunulan hizmetleri anlatan Keleş, “Dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarlarından biri olan Anuga Uluslararası Gıda Fuarı için dondurulmuş gıda, taze ve kuru gıda, şekerleme, çikolata, ekmek ve pastane ürünleri, organik ürünler, bakliyatlar gerçekleştirildi. bu yıl 7-11 Ekim tarihleri ​​arasında. “Sıcak-soğuk içecek, sebze-meyve gibi ürünlerin depolama, elleçleme, uluslararası gümrük işlemleri ve stand tesliminin yanı sıra nakliyesini de gerçekleştirerek müşterilerimize anahtar teslim hizmet sunduk.” söz konusu.
Eserin türüne göre taşımanın yapıldığının altını çizen Keleş, taşıma işlemlerinin kara ve hava yoluyla gerçekleştirildiğini, donmuş ve ısısı kontrol edilen eserler için bozulabilir kargo taşımacılığının da yapıldığını belirtti. 7.900’den fazla firmanın katıldığı Anuga Uluslararası Beslenme Fuarı’nı 200 ülkeden 140 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Uluslararası en büyük fuarlardan biri olan Automechanika Dubai’de müşterilerine anahtar teslim hizmet sunduklarını belirten Keleş, “Otomotiv satış sonrası sektörünün bileşenleri; “Otomobil, kamyon, motosiklet, bisiklet ve ticari araçlara yönelik her türlü parça ve aksesuar, elektronik sistemler, bakım ürünleri ve teknolojik gelişmelerin sergilendiği Automechanika Dubai’ye katılan firmalara nakliye, depolama, elleçleme, uluslararası gümrük işlemleri ve stand teslim hizmetleri sağladık. sergileniyor.” söz konusu. 2 bine yakın firmanın katıldığı Automechanika Dubai’yi 161 ülkeden 52 binin üzerinde kişi ziyaret etti.
Kasım ayında Automechanika Şanghay fuarına Türk markalarını taşıyacak olan Mars Air and Sea Cargo, güçlü altyapısı, entegre çözümleri ve uzman ekibi ve markaları SIAL Paris, SIAL ile fuar ve etkinlik lojistiği alanında dünya standartlarında hizmet veriyor. Çin, SIAL Kanada, Anuga Köln, Automechanika Dubai. , Automechanika Şanghay, Otel Gösterisi Dubai, Kanton vb.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu