Teknoloji

Macera Oyunu Rakuen, 23 Mart 2023’te Switch İçin Çıkacak

 
Geliştirici Leeble Forest, macera oyunu Rakuen’in Switch sürümünün 23 Mart 2023’te Nintendo eShop aracılığıyla çıkacağını duyurdu. Rakuen, PC için ilk olarak 10 Mayıs 2017’de Steam üzerinden yayınlandı. Ayrıca iOS ve Android sürümleri de planlanıyor ancak çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Rakuen, hastanedeki küçük bir çocuk hakkında bir macera oyunudur. Bir gün çocuk, en sevdiği hikaye kitabında annesinden fantastik dünyaya giderken ona eşlik etmesini ister. Bu şekilde, Ormanın Bekçisinden bir dileği yerine getirmesini isteyebilecektir. Hastanedeki diğer hastalar onun arzusunu gerçekleştirmek için hayal dünyasında var olan diğer benlikleriyle iletişime geçerek sorunlarını çözmelidir.
 
Kırık bir müzik kutusunu hayatı pahasına koruyan, kimsenin onu ziyarete gelmediğinden şikayet eden huysuz yaşlı bir adam; aylardır komada olmasına rağmen kocası yanından ayrılmayan genç bir kadın; Hastalandıktan sonra arkadaşıyla bir daha vedalaşma fırsatı bulamamış küçük kız, bunun için gözyaşı dökmüştür… Çocuk, etrafındaki hastaları rahatsız eden sırların ve çabaların bununla gizemli bir şekilde bağlantılı olduğunu yavaş yavaş anlamaya başlar. garip hastane
 
Duyuru Videosu
 
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu