Haber

Leicester City ve Leeds United, Premier Lig’e veda ediyor

İngiltere Premier Ligi’nin son haftasında West Ham United, Leicester City ile karşı karşıya geldi. King Power Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Leicester City 2-1 kazandı.

Galibiyetine rağmen Everton’ın gerisinde kalan Leicester City, Premier Lig’e veda etti. Leicester City’nin galibiyet gollerini 34. dakikada Harvey Barnes ve 62. dakikada Wout Faes kaydetti. West United’ın golü 79. dakikada Pablo Fornals’tan geldi. Leicester City bu sonuçla ligi 34 puanla 18. sırada tamamladı. West Ham United ligi 40 puanla tamamladı.

Ligden düşen son takım Leeds United oldu. Elland Road’da Tottenham’a 4-1 mağlup olan Leeds United, sezonu mağlubiyetle kapatarak Premier Lig’e veda etti ve İngiltere Şampiyonası’na düştü.

Tottenham’a galibiyeti getiren golleri 2. ve 69. dakikada Harry Kane, 47. dakikada Pedro Porro ve 90. dakikada Lucas Moura kaydetti. Leeds United’ın tek golünü 67. dakikada Jack Harrison kaydetti.

Tottenham bu sonuçla sezonu 60 puanla 8. sırada tamamladı. Leeds United ise 31 puanla sezonu 19. sırada tamamladı. (HABER MERKEZİ)

kirikhanajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu