Haber

KAYSERİ’de Kahvehanede Silahlı Kavga: 1 Polis, 2 Kişi Yaralandı

KAYSERİ’de muhaliflerinin bulunduğu kahvehaneye baskın düzenleyen, 1 polis ve 2 kişiyi pompalı tüfekle yaralayan 4 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Kocasinan ilçesi Sanayi Mahallesi Serdarlı Sokak’ta meydana geldi. Adnan ve Muhammet Tosun kardeşler, Mehmet ve Mustafa Coşkun kardeşlerin bulunduğu kahveye geldi. İki grup arasında para meselesi nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Bu sırada devriye gezen polis ekipleri, kavgaya müdahale ederek tarafları ayırmaya çalıştı. Pompalı tüfekle ateş eden Adnan Tosun, polis memuru Murat Akpınar’ı göğsünden ve Mustafa Coşkun’u kolundan yaralayarak kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Akpınar ve Coşkun, ilk müdahalelerinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Zanlılardan Adnan Tosun polis tarafından, Muhammet Tosun ise saklandığı Kocasinan ilçesi Yenişehir Mahallesi’ndeki adreste yakalandı. İki kardeşe yardım ettiği belirlenen CT ve HT de gözaltına alındı. 4 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Polis memurları Murat Akpınar ve Mustafa Coşkun’un hastanede tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu