Haber

İdis İşitme Merkezleri İşitme Engelli Kadın Basketbol Milli Takımı’nın yanında

“İyi duymak iyi yaşamaktır” sloganıyla insanların daha iyi duymasını sağlamak için çalışan İdis İşitme Merkezleri, İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımı’nın ana sponsoru oldu. İdis İşitme Merkezleri ile Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu arasında 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Türkiye’de işitme engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmaya odaklanan İdis, İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımı’na tam destek veriyor. Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Merkezi’nde düzenlenen törenle İdis, 2025 yılına kadar İşitme Engelli Kadın Basketbol Milli Takımı’nın ana sponsoru oldu.

İmza törenine Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Lideri Kerim Vural ve İdis İşitme Merkezleri İş Birimi Yöneticisi Barış Nargileci’nin yanı sıra takım kaptanı Esin Bilgili, oyuncular Büşra Çevik, Çağla Işık Uzundurukan ve Kübra Demir katıldı.

“Sponsorluk anlaşmasından daha fazlasına imza atıyoruz”

İdis İşitme Merkezleri Perakende İş Birimi Müdürü Barış Nargileci, bu sponsorluğun işitme kayıplı bireylerin hayata tam olarak katılabileceğini vurgulamak için değerli bir fırsat olduğunu belirterek, “İşitme kayıplı bireylerin hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Türkiye’de 12 ilde 30 işitme merkezimiz. İşitme Engelli Kadın Basketbol Takımı ile yaptığımız anlaşma bizim için bir sponsorluktan çok daha fazlasını ifade ediyor. Birlikte yürümekten gurur duyduğumuz kadın basketbol takımımızın büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Personelimizin bu gezideki başarısını desteklemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu sponsorluğu gönülden sinema olarak tanımlıyoruz. Sporcularımız bu sinemanın baş aktörleri ve biz İdis olarak sadece yardımcı oyunculardan biriyiz. Bu sponsorlukla kurulan gönül bağının uzun yıllar devam etmesini diliyorum.”

“Bu işbirliği iyi bir başarının ilk adımı olacak”

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim Vural, “İdis İşitme Merkezleri ile yaptığımız işbirliği çok değerli. İdis, Milli Takımımızın Dünya Şampiyonası yolunda temel attığı bu yolda birlikte yürümenin ilk adımını attı. 24 branşta faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük federasyonlarından biri olarak tüm işitme engelli kardeşlerimizin spor yapması ve spor aracılığıyla hayata daha sıkı bağlanmaları için çalışmalar yürütüyoruz. Sporla ilgisi olmayan tek bir işitme engelli kalmaması için çıktığımız bu yolda desteği için İdis’e teşekkür ederiz. Bu işbirliğinin, karşılıklı olarak birbirimize iyi şanslar getireceğimiz ve keyifli başarılara imza atacağımız yolculuğumuzun ilk adımı olacağına inanıyorum.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

basaksehirajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu