Haber

Hatayspor, Kayserispor’a yenildi

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Hatayspor, Mersin Stadı’nda Kayserispor’a 2-1 yenildi. Maçın ardından teknik yöneticiler açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Hatayspor deplasman maçının ligin en zor deplasman maçlarından biri olduğunu belirterek, “Bu nedenle birçok anlamda kazananların olduğu bir maç oldu. Hatayspor adına ilk kez kendi sahasında mağlup oldular. Hatayspor adına bu sezon ilk kez üst maçı kaybettiler.” 2 hafta üst üste galibiyet aldık ve bu, takımımızın 210 gün sonra aldığı ilk deplasman galibiyeti. Büyük bir emek vererek bu sıkıntıdan kurtulma mücadelesi veren oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Geçtiğimiz haftayı yeni bir başlangıç ​​olarak gördük. Hatayspor ligin en genç takımlarından birine sahip. Özellikle iç sahada çok etkili oynuyorlar. Atletizmi yüksek dinamik oyunculara sahipler ve ligdeki en iyi geçiş yapan takımlardan biriler. Bizi çok zor bir maçın beklediğini biliyorduk. Maç istikrarlı bir şekilde başladı. İlk yarıda biraz daha net pozisyonlarımız vardı. İkinci yarıda kendi sahamızdaki oyunu kabul etmeyip aynı oyun sistemiyle başladık ve 46. dakikada 2-0 öne geçtik. Hatayspor’un kontrolünde olmasına rağmen maçın 2-0’dan 2-1’e istikrarlı bir şekilde ilerlediğini düşünüyorum. Ancak Hatayspor golü yedikten sonra doğal olarak topa daha fazla sahip oldu ve pozisyon yarattı. Bu pozisyonda iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Bu bölümde özellikle kalecimiz Bilal çok iyi oynadı. Sonuçta maçı kazanmayı başardık. Hatayspor gibi zorlu bir deplasman maçında aldıkları galibiyetten dolayı oyuncularımı bir kez daha tebrik ediyorum. “Umarım bu zafer gelecekte farklı hayaller kurmamıza vesile olur” dedi.

Volkan Demirel: “Ele geçirdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik”

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, maçın ilk yarı ve ikinci yarı olarak bölünmesi gerektiğini belirterek, “Takımımızın ikinci yarıdaki oyun tarzı her maçta aşağı yukarı aynı. Bugün Kayserispor’un forvet oyuncuları pozisyon buldu. defansın arkasına koştuk. Bir kere gol yedik. Sonra 2-3 pozisyona daha girdiler. Bulunduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. İlk yarıda oyunu düşük olan Hatayspor vardı ve oyuna giremedik. 2. yarıda oyunu tamamen elimizde tutmak zorundaydık ama 2. yarının başında kullandıkları tek kornerden gol yedik. Sonrasında yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle saha, Sistematik değişikliklerle oyuna istikrar getirmeye çalıştık. Toplama, şut ve pozisyon bulmada üstün olsak da skor anlamında maçın dengesini sağlayamadık. Bu anlamda Kayserispor’u da tebrik etmek lazım. 3 almayı başardılar. Bugün doğru oyunla ve doğru mücadeleyle puan topladık. Hatayspor Teknik Direktörüyüm. İlk kez kendi sahamızda kaybettik. Ligde ilk yenilgimizi geçen hafta F.Bahçe’ye karşı yaşadık. Bunlardan ders alacağız. “Önümüzde kupa maçı var” dedi. – MERSİN

haber-gokceada.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu