Haber

Golf Milli Takımı Antalya’da kamp yapıyor

Golf Milli Takımı antrenmanlarına Antalya Belek Turizm Merkezi’ndeki kampta devam etti.

Serik ilçesindeki Gloria Golf Sahası’ndaki kamp, ​​Golf Milli Takım Baş Antrenörü Keith Coveney, baş antrenör yardımcısı Gencer Özcan ve milli takım antrenörleri İhsan Gencay Asan ve Begüm Yılmaz gözetiminde devam ediyor.

Kamp personeli Semih Engez, Sude Bay, Ayşe Demir, Kadirhan Yener, Cem Başpınar, İbrahim Tarık Aslan, Almina Erdoğan, Can Gürdenli, Serra Evrengil, Tunç Aslan, Teoman Levin Delzer, Can Marko Özdemir, Efe Sargın, Arjin Yalçınkaya ve Duhan Sazak Bu oluşmaktadır.

Baş antrenör Coveney gazetecilere verdiği demeçte, EGA (Avrupa Golf Birliği) Takım Şampiyonası ile Avrupa Bireysel Kadınlar, Erkekler ve Gençler Golf Şampiyonası’na katılacak oyuncu seçimlerini tamamladıklarını söyledi.

Kampın genel bir kondisyon çalışması olduğunu vurgulayan Coveney, şunları söyledi:

“Saha stratejileri ve turnuva oyun formatları üzerinde de çalıştık. Oyuncuların sahadaki dayanıklılıklarını artırmak için mental ve saha stratejileri üzerine yoğun turnuva çalışmaları yürüttük. Turnuvalardan sonra uzun vadeli daha uygun bir gelecek planlaması yapıyoruz. •Takımdaki oyuncuların hem fiziksel hem de teknik yeterliliklerinin arttırılması açısından uzun vadeli bir planlama düşünüyoruz.Bire bir çalışmamız fit bir antrenman programı ve ağır teknik ağırlıklı uzun vadeli bir antrenman programı olacak. iş.”

Golf National Group’un kampı yarın sona erecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu