Ekonomi

EY Vergi Konferansı, ‘Hazır mısın?’ Temalı online olarak gerçekleştirilecek

EY Türkiye’nin klasik olarak düzenlediği EY Vergi Konferansı, bu yıl “Hazır mısın?” Ana temasıyla 21-22 Kasım tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre konferansta şirketlerin vergideki güncel gelişmelere, değişim ve dönüşümlere ne kadar hazır oldukları, ne kadar hızlı uyum sağlayabildikleri ve yapılması gerekenler ele alınacak.

İki gün boyunca online paneller şeklinde gerçekleştirilecek konferansta EY’nin şirket ortakları ve başkanlarının yanı sıra birçok farklı branştan CEO’lar (CEO’lar), CFO’lar ve vergi yöneticileri konuşmacı olarak yer alacak.

Konferans kapsamındaki panellerde enflasyon muhasebesi, teknoloji dönüşümü, verinin gücü, Ar-Ge ve yatırım teşvik uygulamaları, küresel asgari kurumlar vergisi, gümrük gündemi, rekabet hukuku gündemi, 2024 düzenlemeleri gibi merak uyandıracak değerli konular ele alınacak. yıl sonu ve farklı departmanları nelerin beklediği tartışılacak. .

Katılımcılar istedikleri panellere ücretsiz olarak kayıt olabilecek, ilgilendikleri panelleri online olarak takip edebilecek ve merak ettikleri soruları sorabilecekler.

“Ele alacağımız konular iş dünyasına ışık tutacak”

Açıklamada görüşlerine yer verilen EY Türkiye Şirket Ortağı ve Vergi Bölüm Lideri Erkan Baykuş, EY Profesyonelleri ve farklı departman başkanlarının katılımıyla EY Vergi Konferansı’nı bir kez daha gerçekleştirmekten memnuniyet duyduklarını belirtti.

Baykuş, “Konferansta ele alacağımız konuların iş dünyasına ışık tutacağına inanıyoruz. Vergi ile ilgili öne çıkan konuları ve güncel gelişmeleri kapsamlı bir şekilde konuşacağımız konferansımızda, teknoloji dönüşümünü de ele alacağız. ve geleceği şekillendiren verinin gücü. Vergi ve finans dünyasını yakından ilgilendiren konuların ele alındığı bu önemli etkinliğe biz de katılacağız. İlgilenen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.” Sözlerini kullandı.???????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu