Yaşam

Bu Hâlini Kimse Hatırlamıyor: Yalı Çapkını’nın Yıldızı Mert Ramazan Demir, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Figüranmış

Türkiye’nin yeni jönlerinden biri olan Mert Ramazan Demir’in ismi, son günlerde sıklıkla gündemde. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile lisandan düşmeyen Mert Ramazan Demir, oysaki oyunculuğa figüran olarak başlamış! Gelin, güzel oyuncunun oyunculuğa adım atışını, rol aldığı projeleri, aşk hayatını daha yakından ele alalım. İşte Mert Ramazan Demir hakkında merak edilenler…

Mert Ramazan Demir’i daha yakından tanıyalım.

25 Kasım 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Mert Ramazan Demir’in çocukluk yılları, doğup büyüdüğü İstanbul’un Şile semtinde geçti. Güzel oyuncu aslen Kocaelili. 1.78 uzunluğunda ve 72 kilo olan Mert Ramazan Demir, ayrıyeten tam bir Yay burcu erkeği.

Çocukluk yıllarından beri oyunculuğa ilgi duyuyordu.

Çocukluk yıllarından itibaren oyunculuğa ilgisi olan güzel oyuncu, bu ilgisine kayıtsız kalmayıp oyunculuk eğitimi alarak bu dünyanın kapılarını aralamış. Sema Bekmez Oyunculuk Ajansı’na kayıt olan Mert Ramazan Demir, böylelikle profesyonel oyunculuk hayatına giriş yapmış oldu. Oyunculuk eğitimlerini Dialog Anlatım İrtibat ve Michelle Danner Acting Studio’da aldı. Doğal buralara gelmek için öncesinde baya bir yol katetmiş güzel oyuncu. Pek çok sinema ve dizi setlerinde kameraman olarak vazife yapan Mert Ramazan Demir, uzun yıllar boyunca kamera ardında çalışmalarını sürdürmüş.

Pek çok dizi ve sinemada rol almayı başardı.

2015 yılında birinci sinema sineması Aşkopat ile seyirci ile buluşan güzel oyuncu; akabinde I Am You, Üç Harfliler: Adak, Sesinde Aşk Var, Ufo sinemalarında rol aldı. Dizi serüvenine ise Fazilet Hanım ve Kızları ile başladı. Akabinde Çıplak, Öğretmen, Mevt Vakti ve son olarak Yalı Çapkını ile devam etti. 2020 yılında Magnum reklamı için oyuncu Berrak Tüzünataç ile kamera karşısına geçmişti.

Mert Ramazan Demir, Harika Yüzyıl Kösem’de figüran olarak başlamış oyunculuk hayatına.

Instagram’da bir izleyici magazin sayfalarından birine Mert Ramazan Demir’in Mükemmel Yüzyıl Kösem dizisinden bir fotoğrafını gönderdi. Halbuki güzel oyuncu oyunculuk hayatına figüran olarak başlamış. Sahiden nereden nereye! Güzel oyuncu, dizi sevenler tarafından birinci Öğretmen dizisinde hayat verdiği Ateş karakteri ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Çıplak isimli küçük dizide ise birinci defa başrol oyuncu olmuştu.

Şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde ekranlarda yerini alıyor.

Şimdilerde reyting rekorları kıran ve cuma günleri Star TV’de ekranlara gelen Yalı Çapkını dizisinde yer alan Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ile başrolü paylaşıyor. Dizinin takımında Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu ve Emre Altuğ üzere yetenekli oyuncularda yer alıyor. Dizide Ferit Korhan karakterine hayat veren güzel oyuncu, bir oldukça seviliyor. Halis Ağa’nın torunu olan Ferit, hem şeker hastası hem konutun en küçük oğlu olduğu için ne isterse yapılıyor. Şımarık yetiştirilen Ferit, üniversiteyi yurt dışında okuyup ailenin kurallarından uzak büyümüş. Bu nedenle meskendeki kurallarla çatışma içinde kalıyor. Güzel, çapkın, hayat dolu Ferit Korhan; şimdi aşkı hiç tatmayan bir karakter.

Serra Arıtürk ile aşk yaşadığı söyleniyor.

Yetenekli oyuncunun ismi bir devir kendisi üzere oyuncu olan Serra Arıtürk ile sevgili olduklarına dair gündeme gelmişti. Lakin Mert Ramazan Demir, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Bu nedenle ikilinin alakalarının devam edip etmediği bilinmiyor.

Yakışıklı oyuncu hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Bir röportajında çocukluğuna dair ayrıntılar veren Mert Ramazan Demir, şu açıklamalarda bulundu: ‘5 erkek kardeşiz, en küçük benim. İstanbul’da doğdum. Çocukluğum Şile’nin bir köyünde geçti. Babam esnaf, ticaretle uğraşıyor. Annem ise ev hanımı. Liseyi bitirene kadar Şile’de yaşadım.’ Tıpkı röportajında ‘Nasıl oyuncu oldun?’ sorusunu da karşılıksız bırakmayan güzel oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu. 17 yaşındayken Denizli’de üniversite okuyan abisinin yanına taşınan Mert Ramazan Demir, bir tiyatro oyununda yer aldığını dile getiriyor. Yetenekli oyuncu, Hamlet’te yer almış. Birinci deneme çekimini hatırlamadığını söyleyen Mert, her deneme çekimine heyecanla gittiğini söz ediyor. Menajeri Tümay Özokur’un kendisinin çok büyük bir destekçisi olduğunun da altını çiziyor. Bize de kendisine mesleğinde muvaffakiyet dilemek düşüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu