Yaşam

Bruce Willis’in kızı Tallulah Willis, babasının son durumunu açıkladı

Tallulah Willis, frontotemporal demans hastası olan babası Bruce Willis’in sağlık durumu hakkında konuştu. The Drew Barrymore Show’a konuk olan Tallulah Willis, babasının hastalığının stabil olduğunu belirterek, “O aynı… Bunu hastalık sürecinde öğrendiğimi düşünüyorum, bu sizin için isteyebileceğiniz en iyi şey. bu konuda.”

NTV’nin haberine göre Willis, babasının kendisini ve kardeşlerini tanıdığını belirterek, “Onunla birlikteyken gördüğüm şey sevgi. O benim babam ve beni seviyor. Onun benim babam olduğunu ve sevdiğini görebiliyorum.” ona baktığımda ben.” Aile olarak hastalık konusunda neden bu kadar açık olduklarını anlatan Tallulah Willis, “Bir yandan biz aile olarak buyuz ama aynı zamanda FTD konusunda farkındalık yaratmak bizim için gerçekten önemli. Ailece ve bireysel olarak uğraştığımız bir şeyi başkalarına göstererek yardımcı olabilirsek, onu güzelleştirebiliriz.” “Eğer bunu bir şeye dönüştürebilirsek, bu bizim için gerçekten özeldir” dedi.

‘HAYATINIZDA KALMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIM’

Birkaç ay önce Bruce Willis hakkında konuşan “May Ay” serisinin yaratıcısı Glenn Gordon Caron şunları söylemişti:

“Bruce ve eşi Emma (Heming) ile konuşuyorum ve üç çocuklarıyla da iletişimimi sürdürüyorum. Bruce’un hayatında kalmak için çok çabaladım. Bruce Willis’le vakit geçirdiyseniz, bundan daha fazlasına sahip kimsenin olmadığını bilirsiniz. yaşama sevinci ondan daha fazlaydı. yaşamı severdi ve her sabah uyanmayı ve hayatı dolu dolu yaşamayı severdi. artık sanki hayatı bir ekrandan izliyor gibi. ilk 1-3 dakika içinde kim olduğumu anlıyormuş gibi hissediyorum. Benim ziyarete gelmem. Tam olarak konuşamıyor. Eskiden kitap okumayı severdi ama artık yapamıyor. Dil becerileri artık onun için mevcut değil ama hâlâ mevcut.” “Hâlâ Bruce. Onun yanındayken onun Bruce olduğunu bilirsin ve orada olduğu için minnettar olursun.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu