Haber

Adıyaman Milletvekili kickboks kemeriyle Meclis’e geldi

Adıyaman’ın yeni başlayan Kick Boks sporcusu Milletvekili Mustafa Alkayış, meclise gitmeden önce son antrenmanına çıktı.

Koyu kahverengi birinci Dan kuşağının sahibi ve aynı zamanda kickboks hakemi olan Mustafa Alkayış, AK Parti’den milletvekili seçildi. Yıllarca orta sahada hem spor hem de siyaset yapan Mustafa Alkayış, son antrenmanını yaptı. Uzun yıllar siyasetin içinde olan Mustafa Alkayış, siyasette olduğu gibi ringde de hünerli hücumlar yaparak spordaki başarısını gösteriyor. Türkiye Kick Boks Güneydoğu Bölge Lideri ve A Milli Takım Antrenörü Haluk Erdoğan’ın gözetiminde antrenman yapan Mustafa Alkayış’a eldiven ve madalya verildi. Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ile Türkiye Kick Boks Güneydoğu Bölge Lideri ve Milli Takım Antrenörü Haluk Erdoğan, bundan sonraki milletvekilliği görevinde başarılar diledi. Türkiye Kick Boks Güneydoğu Bölge Lideri ve Milli Takım Antrenörü Haluk Erdoğan, “Yardımcım 4 yıldır siyasetle sporu bir araya getirmiş ender siyasetçilerdendir. Sporu ve antrenmanı hiç aksatmadı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü. Bundan sonraki milletvekilliği hayatınızda başarılar dilerim. Kendisi bizim koyu kahverengi first dan sporcumuz ve aynı zamanda kick boks hakemidir” dedi.

AK Parti Milletvekili Mustafa Alkayış, kick boksla çocuğunu antrenmana götürürken tanıştığını belirterek, “Çocuğu antrenmana götürürken tesadüfen kick boksla tanıştım. Antrenmanımı yarıda bırakmak.Çünkü spor gerçekten bu hayatın meşguliyetlerinden biri.İnsanı uzaklaştırıyor.İnsanı sakinleştiriyor.Hayata tutunmasını ve o yorgunluğu bir kenara atmasını sağlıyor.Bu yüzden yaşı kaç olursa olsun herkesi davet ediyorum. Spor yapacak grup.Biz her zaman sözün üstünlüğüne sözün gücüne inanan insanlarız.Aslında bu spor bilindiğinde kick boks sporu bilindiği gibi ne kadar faydalı olduğu anlaşılacaktır. öyle ve ne kadar nazik” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş yaptığı konuşmada, “Yetmişten yetmişe gençleri ve çocukları, aileleri ve başta aileler olmak üzere bürokrasiyi, siyaseti ve çeşitli meslek gruplarını çocuklarla spor yapmaya koyduk. Bunların en güzel örneği milletvekilimizdir.Sevgili vekillerimizin ve milletvekillerimizin gelmesi bizleri bu konuda çok şanslı kılmaktadır.Spora özellikle sosyal,manevi ve fizyolojik katkılarına baktığımızda milletvekilimizin spora zaman ayırması Çok yoğun temposunda yaptığı spor aslında bireyin hem sosyal, hem ruhsal, hem fiziksel, hem dinlenmesi hem de bedeni içindir.Kendini yenilemenin en güzel örneği diyebiliriz” – ADIYAMAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu